Partners

Hoe het is om te werken bij Cibus Digital

Wij zijn de toekomst, wij zijn Cibus Digital. Het portaal tussen professionals en de wereld van werk.  We staan voor ontwikkeling en ambitie. We bieden jou alle ruimte om deze wereld verder te ontdekken. Wat vind jij belangrijk? Waar mogen we je voor wakker maken? Kom bij ons werken en geef je toekomst richting en je cv een boost.
 

Ons avontuur

Cibus Digital is een recruitment organisatie, gedreven door technische innovatie en een moderne kijk op de arbeidsmarkt. Zo helpt Cibus Digital bedrijven de best mogelijke marketing professionals te werven. Met meer dan 17 jaar recruitment ervaring in de industrie, werkt Cibus Digital samen met enkele van Nederlands meest vooraanstaande bedrijven, organisaties en merken.

Wij begrijpen het belang van het bouwen van langdurige relaties met zowel klanten als kandidaten. Deze manier van werken geeft maximaal inzicht in de wervingsbehoeften en hierdoor kunnen wij de wervingsbehoeften begrijpen en vinden wij de beste kandidaten. Wij kunnen u verzekeren dat wij uw partner zijn bij de zoektocht naar de meest geschikte kandidaat.

Voor ons betekent ‘goed’ zowel ethisch als kwalitatief. Bij Cibus Digital doen we wat goed is, niet wat makkelijk is, en we geloven dat het onze morele plicht is aan onze kandidaten en recruiters om alleen te werken met organisaties die een goede cultuur hebben, met goede producten en een goede reputatie.

Uiteindelijk willen we eersteklas zaken doen op een eersteklas manier.

 

Toonaangevende opdrachtgevers

We gaan een vaste relatie met je aan – jij kiest het pad en wij helpen je op het pad te blijven. We staan voor groei en inhoud. Wij bieden je de mogelijkheid kennis te maken met toonaangevende opdrachtgevers. Opdrachten die meer van je verwachten dan de kennis en ervaring die je hebt opgebouwd.  We dagen je uit, we begeleiden je intensief, met coaching, trainingen en opleidingen. Zowel vakinhoudelijk als competentiegericht. Cibus Digital, jouw partner in marketing

Samenwerken?

Stuur ons een bericht of bel ons direct!