Voor opdrachtgevers

Het hart van een succesvol bureau is het nakomen van beloften die het maakt aan haar klanten!

Onze aanpak is eenvoudig. We luisteren heel goed en zorgen ervoor dat we uw bedrijf en behoeften begrijpen.  

Cibus Digital blijft haar concurrentie voor door haar begrip van de voortdurend evoluerende arbeidsmarkt constant te vergroten. In combinatie met deze kennis wordt alles wat we doen ondersteund door professionaliteit, betrokkenheid en communicatie.

Vanaf het moment dat u ons benadert met een vacature, gaat een toegewijde recruiter aan de slag. U weet precies wie het werk doet en bent betrokken bij het hele proces, continuïteit en communicatie zijn essentieel.

Bij elke nieuwe opdracht, zoeken we naar de juiste vorm zodat we het best mogelijke resultaat krijgen. Naast ons netwerk van uitzonderlijke kandidaten, is het ons doel om de hoogste, succesvolle plaatsings rate te krijgen en houden in de industrie. Elke opdracht is uniek. We gaan ook een stapje verder voor het leveren van kosteneffectieve oplossingen, het produceren van salarisenquêtes en 24/7 contact.

Ontvang direct talent in uw inbox!

Het team van recruiters spreekt dagelijks met top talenten. Wilt u onze talenten ontmoeten? Meld u aan!

Het stappenplan voor opdrachtgevers

1. Analyse is de basis

Wat we horen van onze potentiële klanten is dat ze zoeken naar een bureau dat echt wil luisteren naar de behoefte van de onderneming. Dit klinkt eenvoudig, maar écht luisteren kan moeilijk zijn als je alleen geïnteresseerd bent in het aanvinken van een checklist en het invullen van een document.

Cibus Digital gaat wel dit stap verder. We willen meer weten dan alleen de inhoud van de rol. Als zodanig werken we hard om een naadloze, toegankelijke en complementaire partner te worden voor u en uw bedrijf. Uw behoeften zijn onze uitgangspunten om te starten bij het aannemen van een nieuwe opdracht. Wij doen ons eigen grondige onderzoek en werken nauw met u samen om uw strategie uit te voeren en financiële- en wervingsdoelstellingen te halen.

2. Documentatie

Het documenteren van een nauwkeurige functiebeschrijving is essentieel voor een succesvolle zoekopdracht. De beste professionals van vandaag hebben meer nodig dan uitspraken over bijvoorbeeld carrièremogelijkheden. Ze eisen details over de projecten en verantwoordelijkheden waarmee ze worden uitgedaagd. Eveneens zijn details over de werkcultuur en groeimogelijkheden die u biedt, heel belangrijk.

Het definiëren van voorkeuren is een kritieke stap in het wervingsproces. Onze recruiters helpen u de juiste taal te bepalen die de basis vormt voor het aantrekken van eersteklas talent.

3. Research

Cibus Digital integreert technologie met kennis. Door middel van onderzoek naar uw organisatie, concurrenten en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, streven wij ernaar om uw wervingsbehoeften en vereisten te begrijpen.

Ook kennen wij onze kandidaten. Wij zijn actief en aanwezigheid in de wereld van sociale media, waaronder LinkedIn, Facebook en Twitter. Tevens zijn wij betrokken en voortdurend in dialoog met de slimste, meest talentvolle professionals.

Deze dynamische mix van vakkundigheid, zakelijk- en marktinzicht ,creëert een krachtige combinatie waardoor wij het beste talent voor u en uw bedrijf vinden.

4. Identificatie

Met zeer gespecialiseerde zoekexpertise en teams in het werven van professionals door het hele land, vinden we het talent zoals niemand anders kan. Ons geavanceerde candidate tracking systeem, bevat uitgebreide informatie over professionals die misschien momenteel niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel open staan voor het juiste aanbod.

We weten wie ze zijn, waar ze zijn en wat er nodig is om hen te interesseren de volgende stap in hun carrière te zetten. Job boards vinden geen goede kandidaten, Cibus Digital wel.

Voor onze contract-, projectmatige en interim rollen hebben we een netwerk van eigen opgeleid personeel en freelancers die op zoek zijn naar hun volgende rol om zo impact te maken op een bedrijf. We kunnen snel het juiste fit talent voor uw behoeften.

5. Evaluatie

Onze recruiters zetten zich in op basis van kennis, snelheid en kwaliteit. We begrijpen onze klanten en kandidaten, en we waarderen dat het inhuren van Cibus Digital van invloed is op mensen, bedrijven, gezinnen en carrières. Ons gedetailleerde interviewproces stelt Cibus Digital in staat om de juiste kwalificaties en culturele fit op lange termijn nauwkeurig te matchen, hetgeen zorgt voor duurzame en succesvolle plaatsingen.

Tijd is geld, en u wilt professionals die klaar en in staat zijn om de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd aan te gaan. We plaatsen alleen kandidaten die passen binnen uw gewenste financiële situatie.

6. Presentatie

Talloze klanten vertrouwden ons keer op keer om één simpele reden: Cibus Digital levert. Na afronding van onze identificatie- en evaluatieprocessen, bieden wij u een gedetailleerde samenvatting van onze beste kandidaten, evenals een deskundige begeleiding over hoe u het beste verder kunt gaan. De kandidaten die we presenteren hebben de technische en functionele vaardigheden die nodig zijn voor de positie. Maar daar stopt het niet.

Wij presenteren kandidaten die blijk geven van interpersoonlijke vaardigheden en het vermogen om te gedijen in een teamomgeving. We zoeken naar consensus en naar het vermogen om veranderingen te kunnen beïnvloeden. De kandidaten die wij presenteren zullen de toekomstige leiders van uw organisatie zijn.

7. Referenties

Vertrouwen staat voorop in onze partnership en we beschouwen de kwaliteit van onze kandidaten met de grootst mogelijke ernst. We begrijpen dat het aannemen van mensen zowel tijd als geld vereist dus alleen het beste is goed genoeg.

Cibus Digital gelooft in een grondig en nauwkeurig onderzoek. We lichten onze kandidaten grondig door om ervoor te zorgen dat je weet wie je inhuurt.

We geloven niet in toeval. We zijn toegewijd aan uw succes en we controleren de referenties van kandidaten nauwgezet, zodat we er zeker van zijn dat de mensen die u aan boord brengt, de mensen zijn die ook echt resultaten kunnen boeken.

8. Onderhandelingen

U ontvangt advies! We begrijpen dat onderhandelingen uitdagend kunnen zijn en we zijn toegewijd in het bieden van een realistische begeleiding gedurende dit proces. Ons team beheert verwachtingen, onderhoudt open communicatie met u en de kandidaten en faciliteert het onderhandelingsproces tot en met de succesvolle afronding ervan.

We geloven niet in toeval. We zijn toegewijd aan uw succes en we controleren de referenties van kandidaten nauwgezet, zodat we er zeker van zijn dat de mensen die u aan boord brengt, de mensen zijn die bedrijfsresultaten kunnen behalen.

9. Het vervolg

Succes! Wij gaan altijd uit van een duurzame partnership dat wordt gemeten door echt, wederzijds succes.

Na een acceptatie maken we gebruik van een best-in-class retentieprogramma. Wij helpen bij de overgang van de kandidaat naar uw bedrijf. Ook blijven wij een persoonlijk aanspreekpunt gedurende het hele proces. Alles wat we doen weerspiegelt ons diepgaande begrip van het wervingsproces en is van kritisch belang voor elke plaatsing voor zowel onze klanten als de kandidaten die ons inhuurt.

10. Opvolging

We behandelen onze klanten en kandidaten met professionele hoffelijkheid bij elke stap, en onze recruiters zijn goed uitgerust met de kennis, ervaring en tools die nodig zijn om het resultaat van uw wervingsinspanningen te maximaliseren en tevredenheid op lange termijn te garanderen. We geloven niet in toeval. We zijn toegewijd aan uw succes en we controleren de referenties van kandidaten nauwgezet, zodat we er zeker van zijn dat de mensen die u aan boord brengt de mensen zijn die resultaten kunnen boeken.