Voor kandidaten

Onze kandidaten zijn het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf

Onze kandidaten zijn het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf, we zijn slechts zo goed als de mensen die we plaatsen. Om ervoor te zorgen dat we de beste mensen plaatsen voor de mooiste banen, investeren we tijd en energie in het leren kennen van jou, niet alleen jouw CV. Als je ambitieus en gepassioneerd bent over je werk en carrière willen wij je vertegenwoordigen.

Bij Cibus Digital werkt ons team hard om jouw vaardigheden, ambities en ervaring aan te passen aan klanten met de juiste eisen en bedrijfscultuur voor jou. Zoeken naar een nieuwe baan kan een ontmoedigende ervaring en proces zijn. Het maakt niet uit waar je bent in je carrière, sollicitatiegesprekken kunnen zenuwslopend zijn. Wij bieden aan om CV schrijftips/begeleiding, interview coaching en loopbaanontwikkelingsadvies te geven. Wij werken met jou samen om ervoor te zorgen dat jij vooraf volledig voorbereid bent voor interviews en conference calls!

Lees hier hoe het is om bij ons te werken. En wil je een kijkje nemen bij onze huidige vacatures? Klik dan snel hier!

Onze kandidaten zijn het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf

Onze kandidaten zijn het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf – we zijn slechts zo goed als de mensen die we plaatsen. Om ervoor te zorgen dat we de beste mensen plaatsen voor de beste banen, investeren we tijd en energie in het leren kennen van u, niet alleen uw CV. Als je ambitieus en gepassioneerd bent over je werk en carrière dan willen wij je vertegenwoordigen.

Bij Cibus Digital werkt ons team hard om uw vaardigheden, ambities en ervaring aan te passen aan klanten met de juiste eisen en bedrijfscultuur voor u. Zoeken naar een nieuwe baan kan een ontmoedigende ervaring en proces zijn. Het maakt niet uit waar je bent in je carrière, sollicitatiegesprekken kunnen zenuwslopend zijn. Wij zijn in staat om CV schrijftips/begeleiding, interview coaching en loopbaanontwikkelingsadvies te geven. Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat u volledig voorbereid bent voorafgaand aan het bijwonen van interviews en zoemen met vertrouwen!

Het belangrijkste is dat we u altijd eerlijke en constructieve feedback geven.

Verwijs een vriend door naar Cibus Digital en als deze geplaatst is, belonen we je met een voucher van € 150 om uit te geven in Apple of Amazon

Het verhaal van onze kandidaten

Het verhaal van onze kandidaten

Onze uitgelichte vacatures

Developer

A good idea is nothing without a strong execution, and that’s where you come in. You are a motivated, web developer with experience in creating high impact web experiences. You’re ambitious, work well in multi-disciplinary teams, and have an ambition to work on A-list campaigns and brands.

Lees verder »

Data Analyst (interim)

Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een webanalist a.i. met een business profiel die kennis heeft van KPI sessies, (statistische) analyses, optimalisatie, rapportages en dashboarding. 

Lees verder »